Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 29. 09:45

A bíróság betiltotta egyes Intel termékek amerikai forgalmazását

A 3Com bejelentette, hogy a szövetségi bíróság betiltotta egyes Intel Xircom hálózati termékek forgalmazását.

A 3Com bejelentette, hogy a szövetségi bíróság betiltotta egyes Intel Xircom hálózati termékek forgalmazását.

A bírósági határozat július 25-én lépett hatályba és összesen 26 termék amerikai forgalmazását tiltja meg. A szóban forgó termékek között legfőképp Xircom RealPort és RealPort2 LAN-eszközöl találhatók, amelyek a bíróság szerint valószínűéeg a 3Com szabadalmait sértik.

A tiltó határozat a szabadalombitorlási per lezárásáig érvényben marad -- mondta Mark Michael, a 3Com alelnöke és jogásza. "Elégedettek vagyunk a döntéssel, amely megvédi szellemi termékeinkkel kapcsolatos jogainkat."

A 3Com tavaly nyújtott be szabadalombitorlási keresetet a Xircom ellen, amelyet az Intel időközben egy 748 millió dolláros készpénzes ügylet keretében felvásárolt. Idén márciusban a bíróság úgy döntött, hogy a 3Com keresete megalapozott, a Xircom egyes termékei valóban sérthetik a 6,146,209 számú szabadalmat, amelyet a 3Com jegyez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról