Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 29. 08:36

Matáv számlainformációk és szolgáltatások az interneten

Internetes áruházat nyitott a közelmúltban a Matáv. A távközlési szolgáltató a www.epont.matav.hu címen, webes felületen kínál megrendelési, illetve vásárlási lehetőséget díjcsomagjaira, telefonkészülékekre, telefonkártyákra, valamint a telefonszámla részleteibe is bepilantást enged a látogatóknak.

[HWSW] Internetes áruházat nyitott a közelmúltban a Matáv. A távközlési szolgáltató a www.epont.matav.hu címen, webes felületen kínál megrendelési, illetve vásárlási lehetőséget díjcsomagjaira, telefonkészülékekre, telefonkártyákra, valamint a telefonszámla részleteibe is bepilantást enged a látogatóknak.

Százféle telefonkészüléket és a népszerű szolgáltatásokat, díjcsomagokat rendelhetnek meg a látogatók a Matáv új internetes áruházában. Az eboltban lehetőség van hitelkártyás és -- készülékvásárlásnál -- utánvétes fizetésre egyaránt. A szállítási költségek ellentételezésére 6-10 százalékos kedvezményt nyújt boltjában a szolgáltató. Külön oldalakon böngészhetők a Matáv telefonkártyái, ahol a gyűjtők hírlevélre feliratkozva értesülhetnek az újdonságokról.

Az áruházon belül önálló aloldalon, az www.eszamla.epont.matav.hu címen érhetők el a Matáv-telefonszámlákkal kapcsolatos információk, szolgáltatások. Bár hírünk megjelenésének pillanatában az oldal nem volt elérhető, a szolgáltató ígérete szerint az ingyenesen elérhető internetes szolgáltatása révén többek között hó közben is bepillantást enged a telefonszámla alakulásába, lehetőséget biztosít az utolsó számla óta kezdeményezett hívások nyomon követésére, s ellenőrizhetők a számlához kapcsolódó előfizetői adatok is.

Eddig hasonló szolgáltatásokatt csak mobilszolgáltatók kínáltak. Hasonló internetes áruházat működtet már a Pannon GSM (NetShop), illetve a Westel (Webshop) is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról