Szerző: castor

2002. július 25. 01:43

Új képek a Medal of Honor második világháborús akciójáték kiegészítőjéből

Friss képek (lásd HWSW Galéria ) jelentek meg a nagy sikert aratott Medal of Honor: Allied Assault második világháborús akciójáték fejlesztés alatt lévő kiegészítőjéből. A lemezen a kilenc új küldetés mellett természetesen szerepelni fog néhány friss -- egész pontosan 12 -- multiplayer pálya, valamint új modellek (brit, illetve szovjet katona) és fegyverek is. De a hab a tortán az egyszerűen használható pályaszerkesztő és a jobban támogatott internetes játékmódok lesznek.

Friss képek (lásd HWSW Galéria) jelentek meg a nagy sikert aratott Medal of Honor: Allied Assault második világháborús akciójáték fejlesztés alatt lévő kiegészítőjéből. A lemezen a kilenc új küldetés mellett természetesen szerepelni fog néhány friss -- egész pontosan 12 -- multiplayer pálya, valamint új modellek (brit, illetve szovjet katona) és fegyverek is. De a hab a tortán az egyszerűen használható pályaszerkesztő és a jobban támogatott internetes játékmódok lesznek.

A történet során az 1944 júniusától, azaz a szövetségesek partraszállásától egészen 1945 májusáig, azaz Berlin elestéig kell helytállnunk az embert próbáló ütközetekben. De alkalmunk nyílik belekóstolni a híres arnhemi csatába is, melynek hídjáról és annak környékéről egy külön pályát is mintáztak a többjátékos feladatokhoz.

A grafikára továbbra sem lehet majd panasz, mivel a fejlesztők különböző apróságokkal tovább tökéletesítették a Quake 3 grafikus motort. A zene miatt meg főleg nem kell aggódnunk, mivel ismét a díjnyertes csapat fog dolgozni rajta.

A játékot "Reload" alcímmel 2002 őszén fogja kiadni az Electronic Arts.

a címlapról