Szerző: Barna József

2002. július 19. 10:45

VIA Eden alapú szórakoztató központok az amerikai szállodákban

A tajvani VIA Technologies tegnap jelentette be, hogy stratégiai szövetségre lépett az egyesült államokbeli NXTV-vel, mely szélessávú kapcsolaton alapuló szolgáltatásokat nyújt a vendéglátó iparág számára. A két cég megállapodása értelmében az NXTV VIA Eden alapú számítógépeket használ majd az elsősorban luxusszállodákba telepített Broadband Intertainment System rendszeréhez.

[HWSW] A tajvani VIA Technologies tegnap jelentette be, hogy stratégiai szövetségre lépett az egyesült államokbeli NXTV-vel, mely szélessávú kapcsolaton alapuló szolgáltatásokat nyújt a vendéglátó iparág számára. A két cég megállapodása értelmében az NXTV VIA Eden alapú számítógépeket használ majd az elsősorban luxusszállodákba telepített Broadband Intertainment System rendszeréhez.

Az NXTV BIS digitális videoszolgáltatásokat, internet-hozzáférést, videojátékokat, valamint turisztikai információkat nyújt a szállodavendégek számára. Az American Hotel & Lodging Association elnöke a bejelentés kapcsán elmondta: "A technológia egyre szervesebb része lesz az utazásoknak. Egyre több utazó választ magának olyan szálláshelyet, mely nagysebességű internetelérést, számítógépes játékokat vagy éppen on-demand videoszolgáltatásokat is nyújt. A szállodatulajdonosok pedig e technológiákat használják fel versenyképességük növelésére, miközben a vendégek igényeihez is alkalmazkodnak."

A VIA ultra-alacsony fogyasztású processzorának és integrált chipkészleteinek kombinációjából álló platform a gyártó szerint ideális lehet set-top boxokban, bankautomatákban, vékony kliensekben, otthoni szerverekben vagy routerekben való használatra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról