Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 18. 17:24

Az Ericsson MMS megoldását választotta a spanyol Amena és a törökországi Turkcell

[Ericsson] A spanyol Amena hálózatüzemeltető az Ericssont választotta végpont-végpont MMS megoldásának szállítására. A szerződés magában

[Ericsson] A spanyol Amena hálózatüzemeltető az Ericssont választotta végpont-végpont MMS megoldásának szállítására. A szerződés magában foglalja az MMS infrastruktúra, a WAP-átjáró és multimédiás könyvtár szállítását, valamint a nem MMS-telefonok támogatását. Az Amena július elején indította be az MMS szolgáltatást.

A török Turkcell 2002. július 17-én kezdte meg MMS-szolgáltatását a 2002 májusában aláírt megállapodást követően. A törökországi Ericsson Mobilvilág (Ericsson Mobility World) révén az Ericsson -- a teljes MMS-infrastruktúrán kívül -- tartalom- és alkalmazásfejlesztés tekintetében is támogatást nyújt a Turkcellnek.

Az MMS segítségével a felhasználók különböző multimédiás elemekkel (szöveg, kép, hang, videó, animáció) tarkított üzeneteket küldhetnek egymás mobiltelefonjára, ezzel új bevételi forrást teremtve az üzemeltetők számára.

Az MMS megoldáson kívül az Ericsson számos alkalmazáshoz kínál hozzáférést az Ericsson Mobilvilág (Ericsson Mobility World), a szoftverfejlesztok számára létrehozott globális támogatási hálózata révén, valamint biztosítja a szükséges támogatást MMS szolgáltatások egyéni igények alapján történő kialakításához. A végpont-végpont megoldás telepítése támogatja a forgalmat a GPRS hálózatokon, ez pedig a 3G szolgáltatások fejlesztésének kiindulási pontja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról