Szerző: castor

2002. július 18. 10:48

Heti hivatalos játékeladási statisztika és toplista

Nyilvánosságra került a múlt heti külföldi hivatalos játékeladási toplista, melyben van egy-két meglepetés. Rögtön láthatjuk, hogy a Blizzard igen nagy sikereket arat legújabb stratégiai játékával, a Warcraft 3-mal, ugyanis a sima verzió után a megtisztelő második helyen rögtön a Collectors Editiont találhatjuk.

Nyilvánosságra került a múlt heti külföldi hivatalos játékeladási toplista, melyben van egy-két meglepetés. Rögtön láthatjuk, hogy a Blizzard igen nagy sikereket arat legújabb stratégiai játékával, a Warcraft 3-mal, ugyanis a sima verzió után a megtisztelő második helyen rögtön a Collector's Editiont találhatjuk.

Nem volt nehéz megjósolni, hogy megjelenése után a Neverwinter Nights gyorsan a lista élére ugrik. Most a harmadik helyen tanyázik. Érdemes megfigyelni, hogy a harmadik és negyedik helyezett eladási statisztikái között majdnem kétszeres a különbség. De ezt talán a Sims játékok számlájára írhatjuk, mert már hosszú hónapok óta állandó vendégei a toplistáknak.

1. Warcraft III: Reign Of Chaos - Vivendi Universal Publishing $59
2. Warcraft III: Reign Of Chaos Collector's Ed - Vivendi Universal Publishing $75
3. Neverwinter Nights - Infogrames Entertainment $56
4. The Sims: Vacation Expansion Pack - Electronic Arts $27
5. The Sims - Electronic Arts $42
6. Grand Theft Auto 3 - Take 2 Interactive/Rockstar $46
7. Medal Of Honor: Allied Assault - Electronic Arts $47
8. Backyard Baseball 2003 - Infogrames Entertainment $19
9. MS Zoo Tycoon - Microsoft $27
10. Starcraft: Battle Chest - Vivendi Universal Publishing $20

Érdemes megjegyezni, hogy a néhány hete még az élen tanyázó Morrowind és Soldier of Fortune 2 játékok már a tízes listára sem fértek fel...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról