Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 16. 06:37

Kedvezményes telefondíjakhoz illeszkedő internet csomagok a VIVAnettől

Az új távközlési kedvezményekhez illeszkedő díjcsomagokat vezetett be a VIVAnet .

[HWSW] Az új távközlési kedvezményekhez illeszkedő díjcsomagokat vezetett be a VIVAnet.

A net-15 csomag havi 15 óra internetezést tesz lehetővé, mely a nap bármely szakában felhasználható. A csomag díja nettó 1200 forint, azaz bruttó 1500 forint havonta. A net-40 csomag havi 40 óra elérést nyújt, mely szintén bármely napszakban igénybevehető havi nettó 2600 (bruttó 3250) forintért.

A net-Moon - esti korlátlan csomag korlátlan internetezést tesz lehetővé munkanapokon délután 4 óra és másnap reggel 7 óra között valamint hétvégén egész nap. A csomag díja nettó 2800 forint, azaz bruttó 3500 forint havonta.

Mindhárom csomaghoz két független e-mail cím kérhető díjmentesen. Az új díjcsomagokat 2002. augusztus 31-ig megrendelő ügyfelek az életkoruknak megfelelő százalékos havidij kedvezményben részesülnek 2002. október 1-ig, amennyiben vállalják, hogy a szolgáltatásukat az esztendő végéig megtartják.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról