Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 15. 14:28

A SONICblue bejelentette Rio 900 digitális audiolejátszóját, amely 192 Mbyte memóriát tartalmaz

A SONICblue bemutatta Rio 900 hordozható digitális audiolejátszóját, amely 192 Mbyte flash memóriát tartalmaz. A Rio 800 alapjaira épülő Rio 900 memóriája akár hat órányi zene tárolására is alkalmas. A mozgó alkatrészek nélküli készüléket elsősorba az aktív életstílust kedvelő vásárlóknak szánja a gyártó.

A SONICblue bemutatta Rio 900 hordozható digitális audiolejátszóját, amely 192 Mbyte flash memóriát tartalmaz. A Rio 800 alapjaira épülő Rio 900 memóriája akár hat órányi zene tárolására is alkalmas. A mozgó alkatrészek nélküli készüléket elsősorba az "aktív életstílust" kedvelő vásárlóknak szánja a gyártó.

Az MP3, WMA és Audible formátumokat kezelő lejátszó NiMH akkumulátora egy feltöltéssel 10 óra folyamatos működést biztosít. A készülékhez fülhallgató, hálózati adapter és szoftverek mellett autós adaptert is mellékel a SONICblue. A Rio 900 gyárilag 192 Mbyte memóriát tartalmaz, azonban ez továbbbi 32, 64 vagy 128 Mbyte-tal bővíthető. A zeneszámokat USB porton keresztül tölthetjük fel PC vagy Mac gépről.

A SONICblue Rio 900 ajánlott kiskereskedelmi ára 249 dollár, a készülék azonnal megvásárolható a vállalat weboldalán, illetve hamarosan elérhető lesz az amerikai üzletekben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról