Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 15. 10:28

Ingyenes internet-hozzáférés az Axelerótól a Magyar Hospice Alapítványnak

[NetAktív] Az Axelero Internet ingyenes ADSL szolgáltatással segíti a Magyar Hospice Alapítványt, amelynek célja a daganatos betegségben szenvedők életkörülményeinek javítása.

Axelero [NetAktív] Az Axelero Internet ingyenes ADSL szolgáltatással segíti a Magyar Hospice Alapítványt, amelynek célja a daganatos betegségben szenvedők életkörülményeinek javítása.

A szervezet 1998 óta kiemelten közhasznú alapítványként működik, de állami támogatás hiányában a betegellátói munkát támogatóinak felajánlásaiból és a pályázati úton elnyert összegekből fedezi. A gyors fejlődésnek köszönhetően az alapítvány szerteágazó tevékenysége mellett konferenciákat és képzési programokat is szervez, így a hazai és nemzetközi kapcsolattartáshoz mára elengedhetetlenné vált az internetes levelezés használata.

A humánus szemléletmód és az ennek jegyében végzett munka kedvező fogadtatásra talált, így az elmúlt évek során folyamatosan nőtt az alapítvánnyal kapcsolatban álló hazai és külföldi magánszemélyek illetve szervezetek köre. A bővülő kapcsolatrendszerrel járó kommunikáció egyre nagyobb anyagi terhet jelentett, amelyet az Axelero most ingyenes internet-hozzáférés biztosításával vett le az alapítvány válláról.

"Korábban több számítógépünkön volt modemes internet-hozzáférés, ugyanakkor kollégáink munkaidőben alig tudták használni a világhálót a magas költségek miatt, ami nagymértékben korlátozta munkavégzésüket" -- mondta Dr. Muszbek Katalin, a Magyar Hospice Alapítvány igazgatója. "Az Axelero támogatásának köszönhetően az ingyenes és korlátlan Internet kapcsolat a szervezet méretének és igényeinek megfelelő kapcsolattartást tesz lehetővé."

"Örülünk, hogy egy mindenki által elismert szervezet munkáját segíthetjük a magunk eszközeivel" -- mondta Simó György, a Axelero általános vezérigazgató-helyettese. "Reméljük, hogy az egyszerűbb kapcsolattartás lehetősége az alapítvány dolgozóinak munkáján keresztül a betegek számára nyújtott még jobb ellátáshoz járul hozzá."

A Magyar Hospice Alapítvány célja a rákbetegek helyzetének segítése, életkörülményeik javítása. A szervezet a nem gyógyítható daganatos betegek testi és lelki szenvedéseinek enyhítésére kialakított ellátó rendszer, amely a humánus kezelést, a szenvedések csökkentését, megszüntetését tartja elsődlegesnek. A Hospice ellátás teljesen ingyenes minden beteg számára, beleértve az alapítvány által biztosított, az otthoni ápolást lehetővé tevő gyógyászati segédeszközöket is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról