Szerző: castor

2002. július 14. 17:49

Vasárnapi PC-s játékhírek

Haegemonia képek

Haegemonia képek
Az egyik francia rajongói oldalon néhány új kép jelent meg a magyar fejlesztésű Haegemonia: Legions of Iron űrstratégiából. A játékban a nyersanyagok kitermelésének legalább akkora szerepe lesz, mint egy politikailag jól felépített birodalom működésének. A program inkább az űrben megvívott taktikai 3D csatákra helyezi a hangsúlyt, nem a mikromenedzsmentre. A fejlesztőcsapat reményei szerint az ütközetek kidolgozottsága minden eddigi játékét felülmúlja -- nemcsak a saját grafikus motor általi megjelenítésre, hanem a stratégiára is nagy hangsúlyt fektetnek.

A játékot a pár napja csődbe jutott Cryo helyett a szintén francia Wanadoo fogja kiadni.

Project IGI 2 videó
A GameSpoton megjelent egy 13 MB-os videó a Codemasters legújabb akciójátékából, a Project IGI 2-ből. A második rész az elődhöz hasonló titkos küldetések sorozatát és kémkedős feladatokat tartalmaz, valamint egy teljesen új mesterséges intelligencia rendszert kapott, aminek a segítségével a számítógép által irányított ellenfelek valósághű harci taktikákat alkalmaznak. A játék 3D-s megjelenítésén is sokat javítottak, amivel részletesebb és szebben textúrázott tájakat kapunk kiegészítve időjárási effektekkel, és új éjszakai és félsötét megjelenítéssel.

Operation Flashpoint: Resistance
A Codemasters kiadott néhány friss képet az Operation Flashpoint kiegészítő lemezéből, mely a Resistance alcímet viseli. A programban egy teljesen új, részletesen kidolgozott hadjáratot, valamit pár darab egyjátékos és többjátékos küldetést játszhatunk végig. A program hivatalos európai megjelenése június 28. volt, azonban a hazai boltok polcaira csak néhány nap múlva érkezik meg.

Újraindult a CodeRed honlapja
A COR Entertainment frissítette a legújabb fejlesztésének, a CodeRed-nek a hivatalos honlapját, melyen most már teljes egészében megtekinthetőek a program tulajdonságai. Az FPS nézetű játék az elég régi Quake 2 grafikai motort használja. A megjelenés 2003 tavaszán esedékes.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 05:55

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!