:

Szerző: Barna József

2002. július 12. 15:20

A Telia International Carrier az Ericssont választotta európai IP-gerinchálózata bővítéséhez

Az Ericsson és a Juniper Networks bejelentette a Telia International Carrier (TIC) globális hálózatüzemeltető európai gerinchálózatának kapacitásbővítésére vonatkozó megállapodását.

[HWSW] Az Ericsson és a Juniper Networks bejelentette a Telia International Carrier (TIC) globális hálózatüzemeltető európai gerinchálózatának kapacitásbővítésére vonatkozó megállapodását. A TIC-vel kötött megállapodás keretében az Ericsson az új Juniper Networks T640 internetes útválasztó csomópontra épülő IP mag- és gerinchálózati útválasztókat szállít majd hitelesített és előzetesen tesztelt csomagkapcsolt gerinchálózati (PBN) megoldása részeként. Az Ericsson a T640-eseket a TIC-nél tavaly kialakított hálózatba telepíti majd. Az új berendezések telepítése a következő hónapban kezdődik.

Az Ericsson PBN megoldása lehetővé teszi majd a TIC számára, hogy jelentősen növelje gerinchálózata sávszélességét a tőke és a működési költségek csökkentése mellett. A T640-es 640 Gbps (gigabit per másodperc) átviteli sebességet kínál, a multi-terabit sebességtartományba való zökkenőmentes átlépéssel.

"Az Ericsson/Juniper szolgáltatói minőségű gerinchálózati telepítéssel természetes módon építjük tovább stabil gerinchálózati struktúránkat, hogy rendelkezzünk az egyre növekvő adatforgalom hatékony kezeléséhez szükséges kapacitással és rugalmassággal. Az Ericsson megoldása lehetővé teszi, hogy előfizetőinknek a lehető legjobb minőséget nyújtsuk, a lehető legalacsonyabb áron" -- nyilatkozta Erik Heilborn, a Telia International Carrier vezetője.

2001-ben az Ericsson szállította a TIC alap IP gerinchálózatát az Egyesült Államok és Európa területén, amely jelentős eredménynek számít az IP gerinchálózatok piacán.

"A TIC-vel kötött újabb megállapodás tovább erősíti a vállalataink között fennálló kapcsolatot. Ezenkívül bizonyítékként szolgál arra nézve, hogy az Ericsson képes átfogó, csúcsminőségű IP-adatkommunikációs megoldásokat szállítani globális hálózatüzemeltetők számára, illetve jól mutatja PBN megoldásunk versenyképességét is" -- fejtette ki Karl Thedeen, az Ericsson skandináviai és balti központjának a Telia-kapcsolatokért felelős igazgatója.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.