Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 12. 08:54

Új díjcsomagok, akciók az Interware-nél

Új, a megváltozott telefonos kedvezményekhez igazodó díjcsomagokat, ADSL és egyéb kedvezményeket vezet be az Interware július 15-étől.

[HWSW] Új, a megváltozott telefonos kedvezményekhez igazodó díjcsomagokat, ADSL és egyéb kedvezményeket vezet be az Interware július 15-étől.

Az augusztustól várható Matáv-kedvezményekhez igazodó új modemes díjcsomagok havi 15 és 40 órás csatlakozást tesznek lehetővé 1 240 és 2 400 forintért (+ áfa). Az időben korlátozott csomagok felhasználhatók a nap bármely órájában -- így a Matáv kedvezményes időszakán kívül is. Az új csomagokra 2002. július 15-étől lehet előfizetni.

Belépési díj nélküli privát ADSL előfizetési akciót is indít a szolgáltató. 2002. július 15. és augusztus 31. között a két éves szerződést aláíró ügyfelek 0 forintos belépési díjjal fizethetnek elő az Interware ADSL szolgáltatására. Az akciós díjcsomag havidíja 10 800 forint (plusz áfa).

Szintén július 15-étől indítja féléves és éves internet előfizetési akcióját az Interware. A fél évre előre kifizetett szolgáltatások esetében fél-, egy évre pedig egyhavi díjat enged a szolgáltató a telefonos díjcsomagok listaárából.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról