:

Szerző: Ady Krisztián

2002. július 11. 22:01

DVD-íróval felszerelt noteszgépet dob piacra ősszel a Sony

[CDR-Info] A Sony minap bemutatott csúcskategóriás notebookja nem egyszerű CD-írót, de DVD-írásra is képes kombó készüléket fog tartalmazni. A PCG-GRX91G/P típusjelzésű notebook lesz várhatóan az első olyan noteszgép, mely DVD-írást is nyújt a mobilitást kedvelő felhasználóknak. Nem csak a Sony, de az összes notebookot gyártó cég modelljei közül is.

[CDR-Info] A Sony minap bemutatott csúcskategóriás notebookja nem "egyszerű" CD-írót, de DVD-írásra is képes kombó készüléket fog tartalmazni. A PCG-GRX91G/P típusjelzésű notebook lesz várhatóan az első olyan noteszgép, mely DVD-írást is nyújt a mobilitást kedvelő felhasználóknak. Nem csak a Sony, de az összes notebookot gyártó cég modelljei közül is.

A noteszgépbe épített meghajtó 1x-es DVD-R és DVD-RW írást támogat, 8x-osan olvassa a DVD-lemezeket, a CD-ket pedig 16x-os sebességgel írja. Az újraírható lemezeket 10x-es sebességgel égeti, CD-t olvasni pedig 24x-esen képes. A notebook október elején kerül az üzletekbe, egyelőre ismeretlen áron.

A készülék egyéb adatai:

  • 16.1"-os XGA kijelző (1600x1200)
  • Intel Pentium 4 processzor
  • 512 MB DDR-SDRAM
  • 10/100 Mbit/s-os integrált hálózati vezérlő
  • ATi RADEON SVGA vezérlő

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.