Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 11. 11:39

Luxuskivitelű ASUS videokártya NVIDIA GeForce4 Ti 4200 grafikus chippel

Az Asustek bejelentette NVIDIA GeForce4 Ti 4200 chipre épülő luxus videokártyáját, az ASUS V8420 Deluxe modellt.

Az Asustek bejelentette NVIDIA GeForce4 Ti 4200 chipre épülő "luxus" videokártyáját, az ASUS V8420 Deluxe modellt.

A kártya az NVIDIA által specifikált órajelen működő grafikus chipet és 128 Mbyte DDR SDRAM memóriát tartalmaz, a VGA-csatlakozün kívül DVI- és TV-kimenettel, illetve videobemenettel is ellátták, valamint 3D sztereó szemüveget is mellékelnek hozzá.

A stabil működés, illetve a túlhajthatóság érdekében az ASUS V8420 Deluxe kártya ugyanarra az "immersion gold coating" technológiával készült nyomtatott áramköri lemezre készül, mint a GeForce4 Ti 4600 chipes ASUS kártyák. A videobemenet és a mellékelt szoftver segítségével a kártya akár 720x576 pixeles felbontásban is képes valós idejű filmrögzítésre (MPEG2, MPEG1 és AVI formátumban).

A mellékelt szoftverek listája is elég hosszadalmas: a kártyához az ASUS SmartDoctor hardverfigyelő, ASUS Digital VCR digitális filmrögzítő, Video-security, Winproducer, Wincoder, Video Live Mail, ASUS DVD alkalmazások mellett két teljes verziós játék (Aquanox, Midnight GT) és több játékdemó is jár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról