Szerző: castor

2002. július 11. 19:39

Platoon: a Szakasz című film licencével rendelkezik a magyar fejlesztésű játék

A magyar Digital Reality fejlesztőcsapat bejelentette, hogy következő játékuk, a Platoon: The First Airborne Cavalry in Vietnam a kiadó Monte Cristo Multimedia közreműködésének köszönhetően rendelkezik a Metro Goldwyn Mayer filmstúdió licencével. A megállapodás értelmében a játék fel fogja használni Oliver Stone 4 Oscar-díjjal kitüntetett Szakasz című filmjének bizonyos részleteit.

A magyar Digital Reality fejlesztőcsapat bejelentette, hogy következő játékuk, a "Platoon: The First Airborne Cavalry in Vietnam" a kiadó Monte Cristo Multimedia közreműködésének köszönhetően rendelkezik a Metro Goldwyn Mayer filmstúdió licencével. A megállapodás értelmében a játék fel fogja használni Oliver Stone 4 Oscar-díjjal kitüntetett Szakasz című filmjének bizonyos részleteit.

A csapat honlapján található információk szerint a főhősnek a vietnami háborúban szakaszparancsnokként egyre nehezedő küldetéssorozatban kell helyt állnia. A szakaszban nemcsak közkatonák, hanem specialisták is találhatók, és a játékmenet előrehaladtával egyre több nehézfegyverzet (például M113-as páncélozott csapatszállító és M48 Patton tank) segíti majd a hadviselést, a gerillataktikát folytató vietkongok ellen. A játékban az egységek fejlődnek, a tapasztalati pontrendszer alapján a kezdeti zöldfülűek egyre ügyesebbek lesznek, és hatékonyabban oldják meg a rájuk bízott feladatokat.

A program motorját a Haegemoniában debütált Walker engine továbbfejlesztett változata biztosítja. A zenei anyagokat pedig a BAFTA-díjat nyert Kreiner Tamás írja.

A programot először a májusi E3 kiállításon mutatták be, és 2002 novemberében már meg is jelenik a francia Monte Cristo Multimedia kiadó gondozásában.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.