Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 9. 11:11

AMD processzoros notebookokat dob piacra az Asustek és az Acer

[Digi Times] Két tajvani PC-gyártó is úgy határozott, hogy AMD processzorral szerelt notebookokat dob piacra Amerikában és Európában.

[Digi Times] Két tajvani PC-gyártó is úgy határozott, hogy AMD processzorral szerelt notebookokat dob piacra Amerikában és Európában.

Az Asustek nemrégiben mobil Athlon 4 és mobil Duron processzoros rendszerekkel egészítette ki L2 termékcsaládját. A 14,1 hüvelykes XGA kijelzővel szerelt modelleket nagy számítási kapacitásuk és integrált vezeték nélküli hálózati képességeik (Bluetooth és 802.11b) miatt elsősorban a felső kategóriába szánja a cég.


ASUS L2000D notebook mobil Athlon 4 vagy Duron processzorral

A vállalathoz közel álló források szerint hamarosan az Acer is bemutatja AMD processzoros Aspire notebookjait, amelyektől azt várja, hogy a Dell, HP és a Toshiba után maga is megvethesse a lábát az 1000 dollárnál olcsóbb hordozható gépek piacán. Az Acer várakozásai szerint az olcsó AMD-alapú gépek akár 25 százalékát is kitehetik a notebook-eladásainak.

Az AMD processzoros ASUS és Acer gépek kizárólag Amerikában és Európában kerülnek forgalomba, Ázsiában nem lesznek kaphatók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról