Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 4. 16:06

Fizetős szolgáltatások ingyenes tárhelyen

Akár fizetős szolgáltatásokat is indíthatnak azok a felhasználók, akik ingyenes tárhellyel rendelkeznek a Freeweb tárhelyszolgáltatónál. A most indult szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a honlaptulajdonosok a szerver egy könyvtárába elhelyezett fájlokat csak a látogatók által elküldött emelt díjas SMS küldését követően tegyék hozzáférhetővé.

[HWSW] Akár fizetős szolgáltatásokat is indíthatnak azok a felhasználók, akik ingyenes tárhellyel rendelkeznek a Freeweb tárhelyszolgáltatónál. A most indult szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a honlaptulajdonosok a szerver egy könyvtárába elhelyezett fájlokat csak a látogatók által elküldött emelt díjas SMS küldését követően tegyék hozzáférhetővé.

A szolgáltatás igénybevételekor a felhasználó maga döntheti el, hogy az SMS a küldőnek mekkora kiadást jelentsen (320 Ft vagy 160 Ft), valamint azt, hogy az SMS-ben kapott hozzáférési kód mennyi ideig legyen érvényes (1 óra, 1 nap, 1 hét). Ugyanezen az adminisztrációs felületen lehet figyelemmel kísérni, hogy mely hálózatból mennyi SMS érkezett, és hogy ez mekkora bevételt jelent.

A szolgáltatás a Pannon GSM és a Westel előfizetői számára érhető el, a bevételek pedig a mobilszolgáltatótól és az SMS árától függően 10 és 43 forint között mozognak SMS-enként. Részletek a Freeweb.hu SMS GYIK oldalán olvashatók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról