Szerző: roberto

2002. július 4. 10:33

Újabb taggal gyarapodott a KDE grafikus munkakörnyezet hármas szériája

[KDE.org] A KDE Projekt kedden bejelentette, hogy elkészült a KDE grafikus munkakörnyezet 3.0.2-es verziója. Az új KDE 50 nyelvet támogat; a 3.0.1-es kiadás óta történt fejlesztésekről, javításokról a változások listájában olvashatunk.

K Desktop Environment[KDE.org] A KDE Projekt kedden bejelentette, hogy elkészült a KDE grafikus munkakörnyezet 3.0.2-es verziója. Az új KDE 50 nyelvet támogat; a 3.0.1-es kiadás óta történt fejlesztésekről, javításokról a változások listájában olvashatunk.

Dirk Mueller, a KDE 3 kiadásainak koordinátora elmondta, hogy a KDE 3.0.2 a KDE 3.0-ás sorozat második karbantartó kiadása, amelybe számos stabilitást és használhatóságot növelő megoldást backportoltak a készülő KDE 3.1-ből.

Az új KDE csomagok forráskódja, valamint a Conectiva Linux (8.0), SuSE Linux (7.0-8.0), Mandrake Linux (8.0-8.2), Mac OS X és Tru64 Unix rendszerekhez fordított bináris csomagok a download.kde.org-ról tölthetőek le.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról