Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 3. 18:29

Ingyenes internet a telnet Magyarország Rt.-től

A telefontarifák emelkedésével nehéz helyzetbe hozott felhasználók segítése érdekében a telnet Magyarország Rt. 2002. július 4-től ingyenes internet-hozzáférési szolgáltatást indít extranet néven. A telnet hagyományos szolgáltatásától ugyan paramétereiben és a kapcsolt szolgáltatásokban különbözik az új lehetőség, ám minden bizonnyal számos felhasználó gondjain segít. Az extranet az EXTRA ingyenes tárhely mintájára épül, így a korábban ott már megszokott minőséget nyújtja a felhasználóknak.

telnet[HWSW] A telefontarifák emelkedésével nehéz helyzetbe hozott felhasználók segítése érdekében a telnet Magyarország Rt. 2002. július 4-től ingyenes internet-hozzáférési szolgáltatást indít extranet néven. A telnet hagyományos szolgáltatásától ugyan paramétereiben és a kapcsolt szolgáltatásokban különbözik az új lehetőség, ám minden bizonnyal számos felhasználó gondjain segít. Az extranet az EXTRA ingyenes tárhely mintájára épül, így a korábban ott már megszokott minőséget nyújtja a felhasználóknak.

A szolgáltatás egyelőre Budapest területéről (1-es körzet), a hét minden napján, 0-24 óra között érhető el, és -- a távközlési szolgáltató telefonköltségén felül -- az internet használatának nincs külön díja. Az ingyenes előfizetés mind analóg, mind ISDN telefonvonalról használható.

Regisztráció és bővebb felvilágosítás a www.extranet.hu címen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról