Szerző: Ady Krisztián

2002. július 9. 23:47

Még ebben a hónapban kapható lesz Európában a Sony beépített merevlemezzel ellátott autórádiója

[Clubic.com] A Sony februári bejelentése alapján még ebben a hónapban elérhető lesz a cég MEX-1HD típusjelzésű autórádiója. A digitális JukeBox, autórádió nem csak MP3 állományokat képes megszólaltatni, de beépített 10 GB-os merevlemezére akár 169 órányi zene is rögzíthető. A CD-lemezeket ATRAC3 kódolással tölthetjük át a merevlemezre, ezt a technológiát használják a Sony MiniDisc felvevői és lejátszói is.

[Clubic.com] A Sony februári bejelentése alapján még ebben a hónapban elérhető lesz a cég MEX-1HD típusjelzésű autórádiója. A digitális "JukeBox", autórádió nem csak MP3 állományokat képes megszólaltatni, de beépített 10 GB-os merevlemezére akár 169 órányi zene is rögzíthető. A CD-lemezeket ATRAC3 kódolással tölthetjük át a merevlemezre, ezt a technológiát használják a Sony MiniDisc felvevői és lejátszói is.

A tömörítés és másolás a valós időhöz képes 8x-os sebességen történhet meg, tehát egy 60 perces Audio-CD 7 és fél perc alatt másolható be a készülékbe.

Az MEX-1HD Memory Stick memóriakártyák fogadására is képes, valamint írható és újraírható CD-lemezeket is olvas. A TFT kijelző az MP3 állományok ID3 információit is meg tudja jeleníteni.

Az autórádió beépített erősítője 4 x 45 W leadására képes. Az előlap eltávolítható, a készülék távirányítóval is vezérelhető. Egyetlen riasztó tényező az ára: körülbelül 1500 dollárba fog kerülni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról