Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 2. 15:05

Csökkenő nemzetközi hívásdíjak a Neophone-nál

Az idei év második fele jelentős változásokat hozott a hazai telefon-szolgáltatók árstruktúrájában. Míg egyes vállalatoknál emelkedtek a nemzetközi hívásdíjak, addig az EuroWebnél a NeoPhone felhasználók még nagyobb megtakarítással telefonálhatnak, mint eddig!

[HWSW] Az idei év második fele jelentős változásokat hozott a hazai telefon-szolgáltatók árstruktúrájában. Míg egyes vállalatoknál emelkedtek a nemzetközi hívásdíjak, addig az EuroWebnél a NeoPhone felhasználók még nagyobb megtakarítással telefonálhatnak, mint eddig!

2002. július 4-én, az USA függetlenségi napján, magyarországi helyi idő szerint 16:00-24:00 óra között elindított, az Egyesült Államokba irányuló telefonhívásokat az EuroWeb másnap, legkésőbb délig jóváírja a kártyákon, így a kártyatulajdonosok (az egyébként is csak 36 forintos percdíjjal szemben) INGYEN hívhatják az Egyesült Államokat egyenlegük erejéig. Az EuroWeb Rt. akciójában a NeoPhone ONLINE, NeoPhone INSTANT kártyatulajdonosok és a NeoPhone BUSINESS ügyfelek egyaránt élvezhetik az ingyenes telefonálás lehetőségét.

2002. július 1-től kezdődően számos ország hívásdíja tovább csökken, így Bukarestbe akár 70 forint / perc díjazással lehet telefonálni, és Európa legtöbb országába is csak 50 forintot kell fizetni egy percnyi beszélgetésért. Üzleti felhasználóink, a NeoPhone BUSINESS szolgáltatással még alacsonyabb árakon bonyolíthatják külföldi hívásaikat. A percdíjakról és a szolgáltatás további részleteiről bővebb információt a www.neophone.hu weboldalon, illetve a NeoPhone Ügyfélszolgálaton, a 06 1 209-9604 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Még a hazai távközlési piac liberalizációja előtt, 2001 őszén indította el az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. IP-alapú telefonszolgáltatását, a NeoPhone-t, amelynek segítségével alacsony percdíjak mellett lehet külföldre telefonálni. A liberalizáció "első fecskéje" igazi sikersztori: a bevezetés óta eddig több mint 25,000 ügyfél vette igénybe, ebből mintegy 10,000 felhasználó használja a szolgáltatást folyamatosan. A további, folyamatos technikai fejlesztéseknek köszönhetően a részben még IP-alapon működő szolgáltatás már a hagyományos telefonvonalak minőségét nyújtja.

A szolgáltatás a legtöbb magyarországi körzetből igénybe vehető, ezzel valódi alternatívát kínál a hazai telefonszolgáltatások piacán. A NeoPhone sikere az alacsony perdíjak mellett az ingyenes behívószámnak, a havi- és kapcsolási díjaktól mentes díjszabásnak valamint a 24 órás ügyfélszolgálatnak köszönhető. A töretlen sikert figyelembe véve az EuroWeb Rt. úgy tervezi, hogy az év végéig közel 50,000 folyamatos felhasználója lesz a NeoPhone-nak.

A NeoPhone egyéni előfizetők számára kétféle változatban -- az interneten a NeoPhone ONLINE illetve kereskedelmi forgalomban a NeoPhone INSTANT kártya formájában -- elérhető, míg üzleti felhasználóknak a NeoPhone BUSINESS tesz lehetővé kedvező percdíjakon telefonálást. A NeoPhone kártyák egyike sem hagyományos telefonkártya, azaz nem kell belehelyezni semmilyen készülékbe. A kártya megvásárlásával egy kód birtokába jutnak a felhasználók, amelynek bebillentyűzésével lehet igénybevenni a szolgáltatást.

Az online változat a www.neophone.hu weboldalon megvásárolható, míg a NeoPhone INSTANT kártyákat 2000 és 5000 forintos értékben lehet megvásárolni az Aral, Jet és Shell benzinkutaknál, a City Press és Relay üzletekben, a Magyar Postánál és a hírlapárusoknál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról