Szerző: roberto

2002. július 1. 21:46

Megjelent a SuSE Linux Groupware Server új kiadása

[SuSE Magyarország] Megjelent a SuSE Linux Groupware Server legújabb változata. A SuSE vállalati szerverére és az új Lotus Application Server 5.0.10-es verziójára épülő termék a jelenlegi legnagyobb teljesítményű Lotus-megoldás a 32 bites Intel és AMD platformra.

SuSE[SuSE Magyarország] Megjelent a SuSE Linux Groupware Server legújabb változata. A SuSE vállalati szerverére és az új Lotus Application Server 5.0.10-es verziójára épülő termék a jelenlegi legnagyobb teljesítményű Lotus-megoldás a 32 bites Intel és AMD platformra.

A SuSE Linux Groupware Server a SuSE Linux Enterprise Server stabilitását és biztonságát kombinálja a Lotus Dominóval, amely a legátfogóbb és leggyakrabban használt kommunikációs és webes alkalmazásszerver.

Az operációs rendszer és az alkalmazásszerver szoros integrációjának köszönhetően az új SuSE Linux Groupware Server teljesítőképessége magasabb minden egyéb hasonló rendszernél, és a rendszer probléma nélkül kezel akár 6000 felhasználót is. Az új változatban az operációs rendszer és a Domino alkalmazások intraneten és interneten át is karbantarthatóak.

A SuSE Linux Groupware Server július elejétől kapható a SuSE magyarországi viszonteladóinál. A termék részletes dokumentációt, 30 napos terméktámogatást és egy éves szoftverfrissítési lehetőséget is tartalmaz.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról