:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 24. 12:19

Európában egyelőre nem lesz kapható a kisebb méretű Xbox kontroller

A Microsoft nem tervezi az Xbox konzolhoz készített kisebb méretű kontroller európai forgalmazását -- mondta egy interjúban Nick Grange, az Xbox UK PR-menedzsere.

A Microsoft nem tervezi az Xbox konzolhoz készített kisebb méretű kontroller európai forgalmazását -- mondta egy interjúban Nick Grange, az Xbox UK PR-menedzsere.


A japán vásárlók számára kifejlesztett kontroller

Mint ismeretes, a japán vásárlók számára a Microsoft egy teljesen új kontrollert tervezett a konzolhoz, amelyet a kisebb méretű kézzel rendelkező felhasználók igényeihez mérten alakítottak ki. A kontrollert később az Egyesült Államokban is forgalmazni kezdték, ugyanis számos panasz érkezett, mely szerint az Xbox gyári kontrollere túl nagy és kényelmetlen.

Európában azonban egyelőre nem várható a "Controller S" megjelenése, ugyanis Grange szerint a piaci felmérések azt mutatják, hogy a vásárlók tökéletesen elégedettek a gyári kontrollerrel. Grange azonban elmondta, hogy amint mérhető és érzékelhető lesz az igény a kisebb kontroller iránt, a Microsoft meg fogja vizsgálni, hogy piacra dobja-e azt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.