Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 24. 11:13

EMC tárolóeszközöket értékesít az ICON Számítástechnikai Kft.

Az EMC Magyarország Kft. és az ICON Számítástechnikai Kft. képviselői Magyarország területére érvényes

[HWSW] Az EMC Magyarország Kft. és az ICON Számítástechnikai Kft. képviselői Magyarország területére érvényes viszonteladói szerződést írtak alá. A dokumentum aláírásával az ICON felhatalmazást kapott az EMC legismertebb termékének számító Symmetrix- ek mellett a magyar közép- és kisvállalatok tárolási igényeinek kiszolgálására is alkalmas Clariion termékcsalád, valamint tároló felügyeleti szoftverek forgalmazására, telepítésére és 7x24 órás támogatására.

Salamon Márton, az ICON ügyvezetője az esemény kapcsán a következőket emelte ki: "Legyen szó tároló hardverről, felügyeleti szoftverekről, mentésről vagy katasztrófatűrő megoldásokról, az EMC a tároló technológiák egyik vezető gyártója. Az ICON a magyar szerver piacon megszerzett közel 10%-os részesedése révén közvetlenül érzékeli az adattárolás technológiájának változását, így számunkra is fontos volt az EMC-vel már régóta élő műszaki és kereskedelmi együttműködés formalizálása."

K. Szabó Zoltán, az EMC Magyarország Kft. ügyvezetője a partneri kör bővítésének indokaként elmondta, hogy az EMC nyílt, szerver független tároló rendszereinek integrációjára rendkívül alkalmas partner a heterogén szerver környezetek (kiemelten a különböző UNIX verziók és a Windows) specialistájaként számon tartott ICON.

A hagyományos, közvetlenül szerverekhez kapcsolt diszkekre (DAS – Direct Attached Storage) épülő tárolás helyett a magyar nagy- és a középvállalatoknál terjednek a strukturált adattároló rendszerek, vagyis az adattároló hálózatok (SAN - Storage Area Network) és a dedikált hálózati állománykiszolgálók (NAS - Network Attached Storage).

Az EMC viszonteladói és rendszertámogatói státusz hivatalos elnyerését követően az ICON mind SAN mind NAS rendszerek kialakítása során felhasználja az EMC kifinomult, a világon és itthon is sok helyen bizonyított megoldásait.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról