Szerző: roberto

2002. június 23. 13:58

Újabb kiadásra jelölt verzió a GNOME 2 desktopból

GNOME[GNOME.org] Megjelent a GNOME 2.0 desktop második kiadásra jelölt változata (rc2), amely már minden lehetőségében és szolgáltatásában megegyezik a végleges GNOME 2-vel. A második kiadásra jelölt változat eredetileg nem szerepelt a GNOME fejlesztőinek terveiben, de az első kiadásra jelölt változat megjelenése utáni tesztelések során még találtak néhány kritikus hibát, így a fejlesztők inkább egy újabb előzetes kibocsátása mellett döntöttek. A grafikus környezet forráskódja az ftp.gnome.org-ról tölthető le, a Ximian Desktop felhasználói a Ximian Red Carpet telepítőszoftveren keresztül juthatnak hozzá (Red Hat 7.2 és 7.3-as rendszerekhez készített) bináris csomagokhoz.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.