:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 19. 09:40

Az Ericsson szállítja a svájci sunrise mobilszolgáltató MMS-rendszerét

Az Ericsson szállít végpont-végpont MMS megoldást a sunrise svájci mobilhálózat-üzemeltető számára. A szolgáltatást július közepén

Az Ericsson szállít végpont-végpont MMS megoldást a sunrise svájci mobilhálózat-üzemeltető számára. A szolgáltatást július közepén indítják be.

A sunrise svájci mobilhálózat-üzemeltető az Ericssont kérte fel multimédiás üzenetkezelő szolgáltatási központja (MMS-C) szállítására, telepítésére és meglévő mobilhálózatába való integrálására. A sunrise július 15-én indítja el az MMS-t Svájcban. A hálózatfejlesztés mellett az Ericsson MMS alkalmazásokat és tartalmat is szállít a sunrise részére. A végfelhasználók már a szolgáltatás beindításakor élvezhetik olyan szórakoztató szolgáltatások előnyeit, mint például az MMS képregény és a fiatalokat megcélzó partiszolgáltatások.

A szolgáltatás bevezetését követően az Ericsson és alkalmazásfejlesztő, illetve tartalomszolgáltató partnerei továbbra is szorosan együttműködnek a sunrise-zal annak érdekében, hogy az izgalmas szolgáltatások mindenkor elérhetőek legyenek a végfelhasználók számára.

"Várakozásaink szerint az MMS átütő siker lesz. Büszkék vagyunk arra, hogy a sunrise az Ericssont választotta. Ez az együttműködés nemcsak az Ericssonnak a technológia terén betöltött vezető szerepét bizonyítja, hanem rámutat szakértelmünkre olyan népszerű végfelhasználói szolgáltatások szállításában is, amelyek az MMS-hez hasonló új technológiákat sikerre viszik" -- nyilatkozta Kristian Teär, a Németországgal, Ausztriával és Svájccal foglalkozó piaci egység elnöke.

"Az Ericsson vonzó tartalom- és alkalmazás-termékválasztéka, illetve kiváló műszaki megoldása révén egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy kivételes élményeket nyújtson végfelhasználóink számára" -- jelentette ki Allan Jakobsen, a sunrise mobilrészlegének marketingigazgatója.

Az Ericsson úttörő szerepet tölt be az MMS terén. Az Ericsson világszerte több mint 80 MMS tesztrendszert állított fel, és mindezidáig több mint 20 kereskedelmi MMS szerződést nyert el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.