Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 18. 14:24

A telnet Magyarország Rt. bemutatta webX tartalomkezelő szoftverét

A telnet Magyarország Rt. a sokéves, az Internet közelében megszerzett tapasztalatát felhasználva, bemutatja a webX tartalomkezelő szoftverét.

[HWSW] A telnet Magyarország Rt. a sokéves, az Internet közelében megszerzett tapasztalatát felhasználva, bemutatja a webX tartalomkezelő szoftverét.

Miközben egyre több vállalkozás fedezi fel az Internet nyújtotta számos előnyt, manapság alapkövetelménnyé vált, hogy az ügyfelek online megjelenésüket, weboldaluk technikai hátterét folyamatosan fejleszteni tudják. Ezen -- jogos -- igényt felhasználva született meg a webX szoftver, amely rugalmas, saját szerkesztőségi rendszerrel rendelkezik és segítségével rendkívül hatékonyan lehet létrehozni kész, működő honlapokat, akár egy hét alatt is.

Köszönhetően az egyes elemek (modulok) cserélhetőségének, a webX rendszer bármikor, igény szerint bővíthető, alakítható, a honlaphoz tartozó szerkesztőségi rendszer segítségével pedig a megjeleníteni kívánt információkat bármilyen különösebb szaktudás nélkül, bárki fel tudja vinni.

A rendszer talán legnagyobb előnye -- amellyel kimagaslik a jelenleg piacon lévő termékek közül -- hogy egyes részei, moduljai bárki számára ingyenesen kipróbálhatóak.

A leendő ügyfelek teljes körű kiszolgálását személyes ügyfélmenedzser és 24 órás, non-stop ügyfélszolgálat biztosítja.

a címlapról