Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. június 18. 10:09

Freestart ADSL

Június 14-től ADSL szolgáltatással lépett piacra az ingyenes modemes hozzáférést nyújtó Freestart . A szolgáltatás az ország mindazon pontjairól elérhető ahol a Matáv mint alaphálózati szolgáltató biztosítja a szükséges infrastruktúrát (a települések listája megtalálható a korábbi Nagy ADSL-táblázat című hírünkben). Bár ez a szolgáltatás már nem ingyenes, a piacon elérhető legolcsóbb díjcsomagokat dolgozta ki a Freestart.

Freestart[HWSW] Június 14-től ADSL szolgáltatással lépett piacra az ingyenes modemes hozzáférést nyújtó Freestart. A szolgáltatás az ország mindazon pontjairól elérhető ahol a Matáv mint alaphálózati szolgáltató biztosítja a szükséges infrastruktúrát (a települések listája megtalálható a korábbi Nagy ADSL-táblázat című hírünkben). Bár ez a szolgáltatás már nem ingyenes, a piacon elérhető legolcsóbb díjcsomagokat dolgozta ki a Freestart.

StartADSL néven, kétféle díjcsomagban kínálja új szolgáltatását a Freestart. A belépési díj mindkét csomag esetében 11.500 Ft + áfa, a havidíj pedig egy éves hűségszerződés esetén 8.800 (adóval 11.000) három évesnél pedig 7.800 (9.750) forint. A szolgáltatás 384/64 Kbit/s sebességű kapcsolatot ígér dinamikus IP-címmel.

Áraival a Freestart az éves szerződéssel kínált díjcsomagok közül a Csúcs.nettel egyező havidíjú, ám a belépési díjat tekintve a legolcsóbb szolgáltatást nyújtja, a három éves hűségszerződéssel elérhető csomagok közül pedig egyértelműen a piac legolcsóbb hozzáférésvel rukolt elő. A Freestart csomagjainál kevés kedvezőbbet találni, csak a Datanet, Drávanet és az Enternet tudott hasonló árú, azonban a kedvezményezettek körét tekintve eltérő feltételű díjcsomagokat összeállítani. A Freestart ADSL-t csak magánszemélyek vehetik igénybe.

A szolgáltatást a Freestart új tulajdonosa, az Euroweb közreműködésével nyújtja. Részletes információk és a megrendelőlap a www.freestart.hu/startadsl címen, további felvilágosítás pedig a budapesti (1) 225-6060 telefonszámon kérhető.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról