Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 25. 01:31

WinHEC 2000

HIRDETÉS

A louisianai New Orleans városában ma kezdődik és csütörtökig tart a Microsoft Windows Hardware Engieering Conference. A kiállításokkal és bemutatókkal egybekötött megmozduláson a jelen és a jövő hardverei lesznek középpontban.

Külön beszámoló szól majd a legújabb driver-frissítésekről, az elkövetkezendő processzorokról és chipsetekről, kiemelt helyen foglalkoznak a Windows CE és Windows NT embedded operációs rendszerekkel. A konferencián várhatóan újdonságokkal rukkol elő az AMD, a 3Com, az Adaptec és a hangchipjeiről ismert, sőt legutóbbi Canyon3D chipjéért igazán elismert ESS is. [WinHEC 2000]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.