Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 13. 10:37

A Montana Rt. elnyerte a "Cisco Specializált Partner" címet

[Mmd] A Montana Rt., amely meghatározó szereplője a hazai informatikának

[Mmd] A Montana Rt., amely meghatározó szereplője a hazai informatikának kiemelkedő kvalifikációról számolt be: további két munkatársa is sikeresen teljesítette a Cisco Wireless vizsgát. Ezzel majdnem egy időben a Montana Rt megkapta a rangos "Cisco Specializalt Partner" címet is.

A Montana Rt. az egyik legfelkészültebb cég a magyar Cisco piacon. Kereskedői nagy tapasztalattal bírnak a Cisco termékek és a kapcsolódó szolgáltatások értékesítésében, nemkülönben mérnökeik, akik megfelelnek a Cisco által támasztott rendkívül szigorú követelmények teljesítésében Wireless területen. A Montana Rt. számos rendszerintegrációs projekt sikeres megvalósításával bizonyította eddig is hozzáértését, melyet a két kolléga kvalifikálása csak tovább erősített.

A Cisco Specializált Partneri minősítés megszerzése az ügyfelek számára további előnyöket jelent, mivel a Montana immár magas partneri minőségében tudja a jelenkor egyik legmegbízhatóbb vezeték nélküli technológiáját és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat biztosítani üzleti partnerei számára.

A Montana Rt. jelentős erőforrásokat fordít a szakembergárdája folyamatos képzésére, hazai és nemzetközi tanfolyamokon szakmai minősítések megszerzésére. Szakembergárdája az alábbi Cisco minősítésekkel büszkélkedhet:

  • CCNA 6 fő
  • CCDA 2 fő
  • CCDP 1 fő
  • Wireless LAN Exam for SEs and FEs v2.0 1 fő
  • Wireless LAN Exam for AMs v2.0 1 fő

A legújabb Cisco minősítések egyben azt is jelentik a Montana Rt. számára, hogy a cég megkezdheti a Wireless Specializáció hivatalos akkreditálását.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról