Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. június 13. 20:48

NeoPhone telefonkártya: júniustól már 2000 forintos kiszerelésben is kapható!

A vásárlói igényekre reagálva az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. 2002. június elsejétől az eddig csak 5000 forintos kiszerelésben kapható NeoPhone INSTANT telefonkártya mellett bevezette a 2000 forint értékű kártyát is.

[HWSW] A vásárlói igényekre reagálva az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. 2002. június elsejétől az eddig csak 5000 forintos kiszerelésben kapható NeoPhone INSTANT telefonkártya mellett bevezette a 2000 forint értékű kártyát is.

Az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. 2001-ben indított szolgáltatása, a NeoPhone kapcsolási és havidíj nélkül, rendkívül olcsó percdíjak mellett tesz lehetővé külföldi telefonálást hagyományos telefonkészülékről és mobiltelefonról egyaránt. Az újonnan kereskedelmi forgalomba kerülő 2000 forintos kártya csak a lebeszélhető összegben különbözik az 5000 forintos változattól, tehát azonos percdíjakkal lehet telefonálni, és a kiegészítő szolgáltatások is igénybe vehetők vele. (pl. egyenleginformáció illetve 24 órás ügyfélszolgálat).

A 2000 forintos kiszerelés a nyári turista szezonra való tekintettel a Balaton környékén és a hivatalos NeoPhone elárusítóhelyeken, az Aral, Jet és Shell benzinkutaknál, illetve a Relay és City Press üzletekben, a Magyar Postánál és az újságárusoknál is megvásárolható. A NeoPhone szolgáltatás online változata az interneten is megvásárolható a www.neophone.hu weboldalon.

a címlapról