Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. június 13. 10:20

A HWSW fórum vendégei az internetes érdekvédők

Fórumunk online vendégei lesznek csütörtök délután 6 órától az internetezők érdekeit védeni hivatott egyesületek vezetői. A kérdéseket már most fel lehet tenni a fórum Vendégkönyvének topicjában , ma délután pedig legalább egy órán keresztül élőben adnak választ az érdekvédők.

[HWSW] Fórumunk online vendégei lesznek csütörtök délután 6 órától az internetezők érdekeit védeni hivatott egyesületek vezetői. A kérdéseket már most fel lehet tenni a fórum Vendégkönyvének topicjában, ma délután pedig legalább egy órán keresztül élőben adnak választ az érdekvédők.

Meghívott vendégeink:

Németh Attila (külkereskedő, HR szakember) -- Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága Egyesület (NETÉRT)

Pósvári Sánor (közgazdász, újságíró) -- Magyar Internetezők MagánEgylete (MIME)

Vass Gábor (villamosmérnök, informatikus) -- Netpolgár Egyesület

A téma az internetes érdekvédelem, s azon belül természetesen a Matáv-ügy.

Terveink szerint a jövőben időről időre újabb vendégek meghívásával igyekszünk lehetőséget biztosítani a közvetlen párbeszédre. Terveink közt internetszolgáltatók, szoftver- és harverforgalmazók képviselőinek meghívása is szerepel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról