:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 12. 13:41

A Computer Associates bejelentette új partnerminősítési programját

[Herald Communications] A Computer Associates (CA) bejelentette új partnerminősítési programját (Enterprise Security Solutions Partners -- ESSP) az EMEA régióban.

[Herald Communications] A Computer Associates (CA) bejelentette új partnerminősítési programját (Enterprise Security Solutions Partners -- ESSP) az EMEA régióban.

A CA ESSP programja közé viszonteladók és egyéb, az értékesítési csatornák részét képező társvállalatok tartoznak, melyek azzal a szakértelemmel rendelkeznek, ami révén az ügyfeleknek a CA eTrust biztonságtechnikai termékválasztékához szükséges szolgáltatásokat képesek nyújtani. Az eTrust jóváhagyó pecsétje garantálja, hogy a partner birtokolja a CA biztonságtechnikai megoldásainak sikeres tervezéséhez, alkalmazásához és fenntartásához nélkülözhetetlen szakmai gyakorlatot és tudást. Ez alapvető követelmény a partnervállalati státusz szintjének eléréséhez és megtartásához.

"A CA értékesítési partnerei kulcsszerepet játszanak üzleti sikerünkben, hatékony kiképzésük és minősítésük meghatározó jelentőséggel bír" -- mondta George Kafkarkou, EMEA Indirect Sales vezérigazgatója. "A biztonság alapja a felelősségtudat és a bizalom. Ezen program révén ügyfeleink meg lehetnek győződve arról, hogy partnereink rendelkeznek azzal a szakértelemmel és tudással, amely technológiánknak az üzletviteli igényeiket kielégítő sikeres alkalmazásához szükséges."

"A CA minősített vállalati biztonságtechnikai partnereként képesek vagyunk kielégíteni ügyfeleink biztonsági követelményeinek teljes skáláját, megelőző intézkedéssekkel védeni fontos információtechnológiai eszközeiket. Ez növeli megrendelőink bizalmát és elégedettségét" -- mondta Volker Spiewak, az SMP GmbH, a CA EMEA régióbeli eTrust-partnerének alapítója és elnöke.

A CA kiképzési rendszere kulcsfontosságú szerepet tölt be az eTrust minősítési programban. Feladata a formális szigorú kiképzés és vizsgáztatás lefolytatása, ami biztosítja, hogy a CA minősített vállalati biztonságtechnikai partnerei átlássák bármilyen méretű szervezet biztonságmenedzselésének szükségleteit, és magasan képzettek legyenek minőségi szolgáltatások és támogatás nyújtásához. A CA kiképzési programja azt is garantálja, hogy a CA biztonságtechnikai partnerei az eTrust szoftvertechnológia szakértői legyenek.

A minősítési folyamat részét formális oktatás, majd vizsgáztatás képezi a CA eTrust-menedzsment termékválasztékából. A termékek: eTrust Access Control (hozzáférés-ellenőrzés), eTrust Admin (adminisztráció), eTrust Audit (felülvizsgálat), eTrust Policy Compliance (megfelelés a működési szabályoknak) és eTrust Single Sign-On (egyedi bejelentkezés). A sikeresen elvégzett tanfolyamok és letett vizsgák száma szerint a résztvevők képesített CA Certified eTrust Specialist (CACES) vagy CA Certified eTrust Expert (CACEE) szintű minősítést érhetnek el. A vállalati biztonságtechnikai partnereknek legalább két CACEE minősítésű alkalmazottat kell foglalkoztatniok.

A CA eTrust biztonságtechnikai termékcsaládja hozzáférés- és jogosultság-ellenőrzést, vírusvédelmet, egyedi bejelentkezést, behatolásészlelést, digitális azonosítás-menedzselést és egyéb fejlett technológiákat tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek az információtechnológiai eszközök védelméhez.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.