Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. június 11. 07:47

Matáv-kedvezmény megszűnése: az új dátum augusztus 10.?

A Matáv eredetileg július 1-jével kívánta megszüntetni a Mindenkinet és a 150 forintos éjszakai kedvezményként megismert csomagokat. Mint emlékezetes, a szolgáltató április 29-én sajtótájékoztatón jelentette be szándékát, azonban az előfizetők csak május első napjaiban vehették át a felmondólevelet, így a szerződés 60 napos felmondási ideje július elseje után jár csak le.

Netért[HWSW] A Matáv eredetileg július 1-jével kívánta megszüntetni a Mindenkinet és a 150 forintos éjszakai kedvezményként megismert csomagokat. Mint emlékezetes, a szolgáltató április 29-én sajtótájékoztatón jelentette be szándékát, azonban az előfizetők csak május első napjaiban vehették át a felmondólevelet, így a szerződés 60 napos felmondási ideje július elseje után jár csak le.

A Mindenkinek csomag szerződése értelmében a felmondás a kézhezvételtől számított 60. nap után lép érvénybe, így amennyiben az előfizető május 1. után vette át a levelet -- ami igen valószínű, hiszen május 1. munkaszüneti nap volt -- akkor csak az azt követő 60. napon, tehát legkorábban július 2-án szűnik meg a kedvezményes telefonálási lehetőség. A NETÉRT egyesület tegnapi hírlevelének tájékoztatása szerint több előfizető, akik az ajánlott levelet bizonyíthatóan május 1. után vették át, és reklamáltak a szolgáltatónál, augusztus 10-ig -- azaz még további 40 napig -- használhatják kedvezményesen a telefonvonalat akár internetezésre is.

A nagyvonalú hosszabbításra a Matáv részéről egyelőre nincs magyarázat, mint ahogy arra sem, mire számíthatnak azok az előfizetők, akik nem reklamáltak a szolgáltatónál, esetleg nem vették át a levelet, vagy válaszlevelükben -- mint Mécs Imre országgyűlési képviselő -- nem fogadták el a felmondást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról