Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 10. 19:27

Árat csökkentett az Intel

Az Intel csökkentette egyes processzorainak árát. Az elmúlt hetekben a chipgyártó óriás számos esetben engedett termékeinek árából, azonban a nagyszabású leértékelés most elmaradt, mindössze két mobil Celeron lett olcsóbb.

Az Intel csökkentette egyes processzorainak árát. Az elmúlt hetekben a chipgyártó óriás számos esetben engedett termékeinek árából, azonban a "nagyszabású leértékelés" most elmaradt, mindössze két mobil Celeron lett olcsóbb.

A processzorok ezer darabos megrendelésre vetített listaára a következőképp változott:

ProcesszorRégi árÚj ár
mobil Celeron 1,2 GHz134$96$
mobil Celeron 1,13 GHz96$80$

Az Intel mobil Celeron processzorai a 0,13 mikronos csíkszélességű Tualatin magon alapulnak és 133 MHz-es front side busz órajelet használnak. A chipekbe épített másodszintű cache mérete 256K. A mobil Celeronok -- szemben a mobil Pentium III és mobil Pentium 4 lapkákkal -- nem tartalmaznak energiatakarékos funkciókat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról