:

Szerző: Vörös Péter

2002. június 12. 10:25

Új EMC NAS partnerprogram

[Hill and Knowlton] Az EMC bemutatta új ügyféltámogatási és technológiai minősítési programját, amelynek célja, hogy a vásárlók hatékonyabban implementálhassák NAS alapú alkalmazásaikat, illetve hogy a támogatás és az alkalmazások rendelkezésre állásának a lehető legmagasabb szintjét valósítsák meg.

[Hill and Knowlton] Az EMC bemutatta új ügyféltámogatási és technológiai minősítési programját, amelynek célja, hogy a vásárlók hatékonyabban implementálhassák NAS alapú alkalmazásaikat, illetve hogy a támogatás és az alkalmazások rendelkezésre állásának a lehető legmagasabb szintjét valósítsák meg.

Az EMC NAS Partner Program keretében az EMC a világ legnagyobb alkalmazásfejlesztő, vírusellenes szoftvergyártó, termékéletciklus-felügyeleti (PLM), hálózati és egyéb vállalataival működik együtt. Az EMC NAS Partner Program egyedi jellemzője az EMC és a partnerek közös, együttműködő támogatási szerződései (CSA-k). E szerződések biztosítják az együttműködő szervizt, a közös eszkalációt és a gyors, kölcsönös választ annak érdekében, hogy a vásárlók számára biztosítsák az alkalmazások legmagasabb szintű rendelkezésre állását és hasznos üzemidejét.

Az EMC kibővíti híres E-Lab Tested programját, amelynek keretében bevizsgálja és minősíti a legfontosabb NAS alapú alkalmazásokat az EMC iparágvezető NAS megoldásaival történő együttműködést illetően. A tesztek az EMC mintegy 1200 négyzetméteres NAS Competency Centerében, a massachusetsi Southboróban kerülnek végrehajtásra. A minősítési program és az E-Lab Tested embléma további biztonságot nyújt a vásárlók számára a kölcsönös együttműködéssel kapcsolatban; segít az implementáció felgyorsításában és a kockázat csökkentésében. Az új program tagjai: az Aelita Software Corp., a Cisco Systems, Inc., a Citrix Systems, Inc., a CommVault Systems, Inc., az EDS PLM Solutions, a Legato Systems, Inc., a Network Associates, a Precise Software Solutions, a PTC, a Quest Software, Inc., a Rational Software Corp., a Small Wonders Software, a Sophos Plc és a Trend Micro, Inc.

"A vállalati tárolóeszköz-felhasználók egyre nagyobb teljesítményű NAS-okat telepítenek, amelyek komoly terhelést rónak a meglévő IP hálózatokra és tárolási infrastruktúrára" -- jelentette ki John S. Webster, a Data Mobility Group alapítója és vezető elemzője. "Ez komoly kihívásokat jelent azok számára, akik csökkenteni kívánják a bonyolultságot, enyhíteni a kockázatokat és gyors megtérülést várnak a NAS-befektetéstől -- ráadásul mindezt egyszerre. Az EMC NAS Partner program pontosan a bonyolultság és kockázat csökkentését célozza meg azáltal, hogy előre meghatározott alkalmazáskörnyezetekhez bevizsgálja és minősíti a konfigurációkat, illetve hogy együttműködő szervizszerződéseket alakít ki az értékesítésben részt vett gyártókkal."

Soni Jiandani, a Cisco Systems Storage Technology csoportjának a marketingért felelős alelnöke így nyilatkozott: "A hálózati technológiák, például a Gigabit Ethernet kapcsolatok és az intelligens hálózati szolgáltatások, mint a magas rendelkezésre állás, szolgáltatásminőség (QoS) és biztonság, kritikus szerepet játszanak a NAS alkalmazások hatékony biztosításában. A Cisco technológiáit és vezető szerepét e területeket egyesítve az EMC-ével e program keretében, ismét igazolhatjuk, hogyan működünk együtt annak érdekében, hogy vállalati vásárlóink egyszerűen üzembe helyezhető megoldásokhoz jussanak."

A Gartner Dataquest szerint az EMC 2001-es 48,6 százalékos bevételi arányával vezeti a teljes NAS-piacot, közel tizennégy százalékkal lehagyva az előző piacvezetőt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.