Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. június 10. 14:24

Szakérői ajánlások az ORTT internetszabályozási tervéhez

[ Népszava , HWSW] Elfogadta az ORTT az internetes tartalomszabályozás szakértői ajánlását. Az internetszabályozás néven elhíresült ORTT-kezdeményezés a napokban kerül a minisztériumok, országgyűlési bizottságok, az Alkotmánybíróság, az Országos Rendőr-főkapitányság és több szakmai szervezet illetékeseihez -- adta hírül a Népszava Online .

[Népszava, HWSW] Elfogadta az ORTT az internetes tartalomszabályozás szakértői ajánlását. Az internetszabályozás néven elhíresült ORTT-kezdeményezés a napokban kerül a minisztériumok, országgyűlési bizottságok, az Alkotmánybíróság, az Országos Rendőr-főkapitányság és több szakmai szervezet illetékeseihez -- adta hírül a Népszava Online.

Az ORTT stratégiai igazgatóságának munkatársa korainak ítélte, hogy tájékoztatást adjon a dokumentum részleteiről. Mint elmondta, voltaképpen egy tudományos műről van szó, mely alapjait képezheti egy, a jövőben meghozandó, az internetes tartalomszolgáltatásról szóló törvénynek. Az ORTT munkatársa íéretet tett, hogy a közeljövőben nyilvánosságra hozzák ezt a dokumentumot, egyelőre azonban az államigazgatás különböző szerveinek és szakmai szervezeteknek -- például a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének -- postázzák.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról