Szerző: Ady Krisztián

2002. június 9. 19:43

Ajándék kéziszámítógép jár a Palm m500-as készüléke mellé

[ZDNet] Meglepő és nagyon kedvező ajánlatot nyújt új vásárlóinak a Palm, egészen július 8-áig. Aki most vásárol Palm m500-as kéziszámítógépet, a mellékelt kupont visszaküldve egy Palm m105-ös géppel lehet gazdagabb,
[ZDNet] Meglepő és nagyon kedvező ajánlatot nyújt új vásárlóinak a Palm, egészen július 8-áig. Aki most vásárol Palm m500-as kéziszámítógépet, a mellékelt kupont visszaküldve egy Palm m105-ös géppel lehet gazdagabb, ingyen és bérmentve.

A gépek mellé egy speciális szoftvert is biztosít a Palm. Az ingyenes DualDate program segítségével családtagok, barátok szinkronizálhatják programjukat, teendőiket egyetlen gombnyomásra. A program két határidőnaplót mutat egyszerre a Palm kijelzőjén.


Ajándék az ajándék mellé...

A Palm m500 a Motorola 33 MHz-en működő Dragonball VZ processzorára épül, 4 MByte flash memória mellett 8 MByte RAM található benne. A számítógépet egy apró méretű bővítőporttal látták el, amelyekbe 8-256 MByte méretű SD vagy MultiMediaCard modulokat helyezve gépünk még több alkalmazás, adat vagy multimédiás tartalom tárolására lehet alkalmas.

A Palm m500 számítógépben Palm OS 4.0 operációs rendszer található. A szoftver újdonságként támogatja az USB portot, a plug-and-play bővítést, az időzónákat, továbbfejlesztették a web clipping lehetőségeket, beépítették az SMS támogatást valamint megfelelő mobiltelefonal összekötve a Palm gép címjegyzékéből egy gombnyomással tárcsázható a kívánt telefonszám.

Az akció az Egyesült Államokban, Kanadában, vagy a Palm online boltjában vásárolt Palm m500-as kéziszámítógépekre vonatkozik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról