:

Szerző: Ady Krisztián

2002. június 8. 23:03

Különböző méretben kapható a SmartDisk hordozható FireLite merevlemeze

[Yahoo] A SmartDisk Corporation pénteken jelentette be, hogy kaphatók USB 2.0 csatolófelülettel ellátott, FireLite hordozható merevlemezei. Az alig tenyérnyi méretű adattároló megoldásokat hétköznapi és professzionális felhasználóknak egyaránt ajánlja a cég.

[Yahoo] A SmartDisk Corporation pénteken jelentette be, hogy kaphatók USB 2.0 csatolófelülettel ellátott, FireLite hordozható merevlemezei. Az alig tenyérnyi méretű adattároló megoldásokat hétköznapi és "professzionális" felhasználóknak egyaránt ajánlja a cég.

A merevlemezek 20, 30 és 40 GB-os kapacitásban érhetők el, igen tetszetős, egyedi külsőt biztosító védőborításba foglalva.

A hordozható merevlemezek sebességét maximálisan kihasználhatjuk az USB 2.0 által nyújtott 480 Mbit/s átviteli sebesség kiaknázásával, a kapacitás pedig több, mint 1000 MP3 zeneállomány, 5 órányi kiváló minőségű videó, vagy akár 2000 kiváló minőségű fénykép tárolására is elegendő. A könnyű, kis méretű merevlemez szinte alig észrevehető a felhasználó zsebében.

A FireFly merevlemezhez külső AC-adapter sem kell, hiszen áramellátását a PC-ből, notebookból kapja. Üzembe helyezni egy pillanat műve, csak be kell dugni a csatlakozót a portba, s már használható is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.