Szerző: castor

2002. június 5. 22:51

Final Fantasy-gyűjtemény a Square-től

Final Fantasy Biblia címmel egy 3 DVD-ből álló játékgyűjteményt tervez piacra dobni a Square , mely tartalmazni fogja a sorozat összes eddig megjelent epizódját, egészen a kezdetektől. A programokat csak Playstation 2 konzolon lehet majd futtatni.

Final Fantasy Biblia címmel egy 3 DVD-ből álló játékgyűjteményt tervez piacra dobni a Square, mely tartalmazni fogja a sorozat összes eddig megjelent epizódját, egészen a kezdetektől. A programokat csak Playstation 2 konzolon lehet majd futtatni.

Az első lemezen a Final Fantasy I., II., III., és XI., a második korongon a IV., V., és VI., a harmadik DVD-n pedig a VII., VIII., IX., és X. rész kap helyet. A csomag július 25-én fog megjelenni Japánban, és 104 dollárért (27 ezer Ft) lehet majd hozzájutni.

A Final Fantasy első részét 1987-ben adta ki az akkor még kis cégnek számító Square. Ez volt a végső esélyük (innen a jelképes cím), ugyanis ha nem lettek volna nyereségesek az eladások, akkor végleg csődbe jutottak volna. Ám a szerencse melléjük szegődött, és a program nagy sikereket aratott a játékosok körében. Innen már nem lehetett megállítani a japán fejlesztőcsapatot, amely néhány év alatt a szakma egyik legnagyobb képviselőjévé nőtte ki magát. Folyamatosan érkeztek a folytatások, és így mára már 11 részesre duzzadt a sorozat -- de jelenleg a 12. részen dolgoznak...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról