Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. június 3. 11:53

Focivébé-hírek az eBruittól

Több újdonsággal is előrukkolt a hírfigyelő programjáról ismert eBruit Informatikai Kft. A fejlesztőcég bővítette a hasonnevű programjában található portálok választékát, s új szoftvert is kiadott, melyen keresztül az [origo] Foci-vb 2002 mellékletének hírei érhetők el.

eBruit[HWSW] Több újdonsággal is előrukkolt a hírfigyelő programjáról ismert eBruit Informatikai Kft. A fejlesztőcég bővítette a hasonnevű programjában található portálok választékát, s új szoftvert is kiadott, melyen keresztül az [origo] Foci-vb 2002 mellékletének hírei érhetők el.

Májusban több új portáloldal is bekerült az eBruit program válogatásába: a Lánglovagok a tűzoltók munkáját bemutató képriportoknak, s a "tüzes" híreknek ad otthont, a PC Dome a játékprogramok világának hírhozója, a Port.hu filmelőzeteseket és premierhíreket ad, a Prohardver pedig az Index portál hardvermelléklete. Valamennyi tartalomszolgáltató hírei elérhetők az eBruit hírfigyelő programján keresztül.

Az eBruit és az [origo] megállapodása révén a futball-világbajnokság hírei egy önálló szoftveren keresztül "foghatók". A program gyors regisztrációt követően letölthető az eBruit oldaláról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról