Szerző: Barna József

2002. június 1. 11:14

A világbajnokság SMS-ben, WAP-on és MMS-ben a Westelnél

[Westel] A tegnap kezdődött labdarúgó vb eredményeiről SMS-ben, WAP-on és MMS-ben is tájékozódhatnak a Westel előfizetői. Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatójának közel 2 millió 900 ezer ügyfele semmiről sem maradhat le, így most a foci vb-ről sem.

[Westel] A tegnap kezdődött labdarúgó vb eredményeiről SMS-ben, WAP-on és MMS-ben is tájékozódhatnak a Westel előfizetői. Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatójának közel 2 millió 900 ezer ügyfele semmiről sem maradhat le, így most a foci vb-ről sem.

Japán és Dél-Korea, a labdarúgó vb helyszínei igen messze vannak, sokaknak nincs rá lehetősége, hogy személyesen jelen legyenek a labda körül zajló küzdelmeken. A tegnap kezdődött világbajnokság alatt az eddigi hírszolgáltatás részeként a Westel saját tartalomcsoportja részletes, folyamatos hírszolgáltatással és "élő" közvetítéssel -- az események folyamatos nyomonkövetésével és a WAP-os oldalak állandó frissítésével -- biztosítja, hogy a labdarúgás szerelmesei ha személyesen nem, de legalább mobiljukon keresztül részesei legyenek a vb-nek. Minden Westel előfizető szabadon választhatja meg, hogy SMS-ben, WAP-on vagy akár MMS-ben szeretné-e követni a következő hetek eseményeit.

A #FOCI hívószót a 900-as számra elküldő Westel-ügyfelek naponta három SMS-ben kapnak összefoglalót az összes találkozó végeredményéről, legérdekesebb eseményeiről. Az SMS híreket kiegészítve a WAP-on a FOCI Mobil Magazin rovatban több száz oldalnyi élő információ található mindarról, amit a vb-ről tudni érdemes. A mérkőzések részletei, a csoportok állása mellett a résztvevő 800 játékosról találhatók részletesebb információk, megtekinthető az összes helyszín címe, megtudható a mérkőzések színhelyéül szolgáló stadionok befogadóképessége, átadásának időpontja, weboldalának elérhetősége és a sorra kerülő mérkőzések időpontjai. A nyomon követhetők a 32-es döntőbe bejutott összes csapat eddigi mérkőzései, a vb részletes történetében pedig 1930-tól 1998-ig minden világbajnokságról teljes áttekintés található érdekességekkel, a döntőt játszó csapatokkal és a döntő eredményeivel, a gólszerzők neveivel. A vb számokban rovatban is érdemes keresgélni, és amennyiben ez sem lenne elég, akkor a legeredményesebb válogatottak és játékosok, az örök góllövőlista egyaránt böngészhető.

A hazai mobilszolgáltatók közül a labdarúgó vb eseményeiről szöveges-képes mobil hírszolgáltatást csak a Westel MMS szolgáltatása kínál. A Sony Ericsson T68i készülékkel rendelkező westelesek a Magyarországon egyedülálló MMS szolgáltatással díjmentesen, naponta rövid fényképes hírösszefoglalót kapnak a nap eseményeiről.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról