:

Szerző: Ady Krisztián

2002. május 31. 22:10

Új, 2.1 megapixeles érzékelővel ellátott digitális kamerát mutatott be a Fuji

[ZDNet] A Fuji Photo tegnap jelentette be FinePix termékcsaládjának legújabb tagját, a slim kivitelű FinePix F-401 modellt. A digitális fényképezőgép 2.1 megapixeles érzékelővel rendelkezik, 3x-os zoomra képes optikával szerelték fel. A fémszínű fényképezőgép háza 3x2,7x1,1 befoglaló méretekkel rendelkezik.

[ZDNet] A Fuji Photo tegnap jelentette be FinePix termékcsaládjának legújabb tagját, a slim kivitelű FinePix F-401 modellt. A digitális fényképezőgép 2.1 megapixeles érzékelővel rendelkezik, 3x-os zoomra képes optikával szerelték fel. A fémszínű fényképezőgép háza 3"x2,7"x1,1" befoglaló méretekkel rendelkezik.


FujiFilm FinePix F-401

A digitális kamera kis felbontású, nagy tömörítésű videoállományok is készítésére is alkalmas, melyeket SmartMedia memóriakártyán tárol el. A 128 MB-os memóriakártyán maximum 13 percnyi video helyezhető el. Az F401 kamera augusztustól lesz kapható 500 dollár körüli áron.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.