:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 31. 15:00

Futballportállal bővült a Pannon W@P

Egy hónapra a mobiltelefonba költözik Zidane, Maldini és Rivaldo: a Pannon GSM a labdarúgó világbajnokság idejére futballportállal bővíti WAP szolgáltatása oldalait. A PannonW@P főmenüjének Foci VB pontja alatt az általános tudnivalóktól kezdve a legfrissebb fejleményekig mindent megtalálnak az előfizetők, amit tudni lehet és kell a világbajnokság alakulásáról, az egyedülálló wapos fórumon pedig azonmód ki is fejthetik véleményüket a mérkőzésekkel kapcsolatban.

[HWSW] Egy hónapra a mobiltelefonba költözik Zidane, Maldini és Rivaldo: a Pannon GSM a labdarúgó világbajnokság idejére futballportállal bővíti WAP szolgáltatása oldalait. A PannonW@P főmenüjének Foci VB pontja alatt az általános tudnivalóktól kezdve a legfrissebb fejleményekig mindent megtalálnak az előfizetők, amit tudni lehet és kell a világbajnokság alakulásáról, az egyedülálló wapos fórumon pedig azonmód ki is fejthetik véleményüket a mérkőzésekkel kapcsolatban.

A Japán és Korea által közösen rendezett, XVII. Labdarúgó Világbajnokság kétségtelenül a nyár legjelentősebb sporteseménye. Május 31. és június 30. között minden mást háttérbe szorít a 32 nemzeti válogatott vetélkedése, ezért a Pannon GSM – a két évvel ezelőtti EB-hez hasonlóan -- erre a hónapra focioldalakkal bővíti a PannonW@P adatbázisát.

A közvetlenül a főmenüből elérhető Foci VB portálon keresztül a felhasználók éjjel-nappal nyomon követhetik a világverseny eseményeit -- de különösen napközben, hiszen az időeltolódás miatt a mérkőzéseket magyar idő szerint a reggeli, kora délutáni órákban játsszák. A PannonW@P élő közvetítést ad minden egyes összecsapásról: a listából kiválasztott meccs minden mozzanatát nyomon követhetjük a kétpercenként frissülő oldalon. Sőt, a legfontosabb jeleneteket akár "vissza is játszhatjuk", azaz visszakereshetjük, mikor mi történt a zöld gyepen.

Akinek nincs ideje élőben végigizgulni a mérkőzéseket, napi 15-20 hírben tájékozódhat az eseményekről. Az aktuális érdekességeket képek illusztrálják, amelyek a hagyományos mobiltelefonok kijelzőin is megjeleníthetőek. A pontverseny pillanatnyi állását a Tabella almenüben ellenőrizhetjük. Itt egészen a fináléig nyomon követhetjük, ki kényszerül búcsúzni és ki folytathatja a küzdelmet. A PannonW@P ugyanitt részletes statisztikát kínál a gólokról, a helyezésekről vagy a lejátszott mérkőzések számáról.

Bár a futballrajongók a hétvégéket minden bizonnyal a televízió előtt töltik majd, ekkor is segítségükre lehet a PannonW@P VB-oldala. A Menetrend menüpont alatt a világbajnokság összes mérkőzésének tervezett időpontja és helyszíne megtalálható, csoportonkénti és időrendi bontásban. Ha pedig nem értenek egyet egy bírói döntéssel vagy elégedetlenek kedvenc csapatuk teljesítményével, a Netfórum Kft. által üzemeltetett WAP portál talán legkülönlegesebb szolgáltatásán, az internetes fórumokhoz hasonló vitaközponton keresztül azonnal megoszthatják véleményüket a regisztrált felhasználókkal.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.