Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 30. 16:03

Holnap nyílik meg a Vodafone Foci Aréna

A Vodafone, a sportok kiemelkedő támogatója megkülönböztetett figyelemmel készül a futball-világbajnokságra is. A mobilszolgáltató május 31-től új ajánlattal bővíti kínálatát. A Vodafone Foci Arénában a futballrajongók mobiltelefonjukon percről percre követhetik az eseményeket. A csomagban a legfrissebb híreken kívül nyereményjáték és virtuális lelátó is várja a szurkolókat.

[HWSW] A Vodafone, a sportok kiemelkedő támogatója megkülönböztetett figyelemmel készül a futball-világbajnokságra is. A mobilszolgáltató május 31-től új ajánlattal bővíti kínálatát. A Vodafone Foci Arénában a futballrajongók mobiltelefonjukon percről percre követhetik az eseményeket. A csomagban a legfrissebb híreken kívül nyereményjáték és virtuális lelátó is várja a szurkolókat.

"A Vodafone Foci Aréna WAP-on és SMS-ben elérhető szolgáltatáscsomag. Hírszolgáltatásai lehetővé teszik a labdarúgó világbajnokság történéseinek nyomon követését, játékai pedig a mérkőzések közötti szüneteket teszik izgalmassá és emlékezetessé a labdarúgás kedvelői számára" -- mondta Takács Zoltán, a V.R.A.M. Távközlési Rt. (Vodafone Magyarország) termékfejlesztési vezetője.

A legfrissebb híreket a mobilosok közvetlenül a Reuters hírügynökségtől kapják: ezeket a wap.vodafone.hu Foci Aréna menüpont alatt olvashatják, illetve SMS-ben az 1755-ös telefonszámon kérhetik le azt a foci hírcsokrot, amelyben az éppen zajló események, a legutóbbi meccsek eredményei, legfontosabb mozzanatai, nyilatkozatok, s egyéb, a világtalálkozóval kapcsolatos színes hírek jelennek meg. A szolgáltatáscsomag másik eleme a nyereményjáték, amelyben a futballról, a szabályokról szóló ismereteiket tesztelhetik a résztvevők. A fődíj: kétszemélyes utazás Angliába, egy Manchester United meccsre, s további tíz VIP-jegy vár gazdára a magyar válogatott jövő évi, hazai mérkőzéseire.

A virtuális nézőtéren, akárcsak a dél-koreai vagy japán stadionokban, a magyar futballrajongó megoszthatja, megvitathatja véleményét a hazai vagy akár a brazil, thaiföldi és a világ számos pontján élő szurkolókkal is (a mobil-fórum valóban újdonság és Magyarországon egyedülálló a világbajnokságok történetében), hozzászólhat a felvetett témákhoz és együtt drukkolhat a WAP technológia vagy SMS segítségével.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról