Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 30. 09:32

Minisztériumi kezdeményezés az internetezés távközlési díjainak csökkentésére

A nemrég alakult Informatikai és Hírközlési Minisztérium vezetője, Kovács Kálmán tegnap megbeszélést folytatott Straub Elekkel, a Matáv vezérigazgatójával.

HIRDETÉS

[HWSW] A nemrég alakult Informatikai és Hírközlési Minisztérium vezetője, Kovács Kálmán tegnap megbeszélést folytatott Straub Elekkel, a Matáv vezérigazgatójával.

A Kovács Kálmán kezdeményezésére létrejött találkozón szó esett az internethasználókat hátrányosan érintő, nemrég bejelentett kedvezmény-megszűnésről is. A minisztérium támogatási csomagokat dolgoz ki az olcsóbb internethasználat érdekében. A miniszter tájékoztatta Straub Eleket arról is, hogy a a kormány a hírközlési szabályozás megváltoztatását tervezi. A változások részleteinek kidolgozása az érintett szolgáltatók és a Hírközlési Felügyelet bevonásával történik.

A kidolgozandó támogatás részleteiről a minisztérium Kommunikációs és Sajtóirodáján egyelőre nem tudtak bővebb információkat adni, további megbeszélések a minisztérium és a Matáv illetékesei között a jövő héten várhatók.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 06:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.