:

Szerző: roberto

2002. május 27. 10:13

Több mint perverzió: KDE 2.2.2 csomagok Windowsra

[KDE News] A KDE on Cygwin Project az elmúlt héten újabb KDE csomagokat adott ki Windowsra. A Cygwin és Cygwin/XFree86 projektek munkájára épülő windowsos KDE 2.2.2 csomagok még egyelőre tesztelés alatt állnak, béta állapotúak, de a KDE on Cygwin weboldalán közzétett képernyőképek nagyon ígéretesek. A fejlesztők szerint egyébként nem valamiféle perverzióról vagy értelmetlen dologról van szó, ők teljesen komolyan gondolják, hogy a KDE környezet előnyös tulajdonságainak használata megéri a portolással járó sok fáradságot. A projekt eddig a KDE 1.1.2-es és 2.2.1-es verzióit portolta, és várják a hasonló beállítottságú programozók segítségét a KDE 2.2.2 windowsos változatának elkészítéséhez is.

K Desktop Environment[KDE News] A KDE on Cygwin Project az elmúlt héten újabb KDE csomagokat adott ki Windowsra. A Cygwin és Cygwin/XFree86 projektek munkájára épülő windowsos KDE 2.2.2 csomagok még egyelőre tesztelés alatt állnak, béta állapotúak, de a KDE on Cygwin weboldalán közzétett képernyőképek nagyon ígéretesek. A fejlesztők szerint egyébként nem valamiféle perverzióról vagy értelmetlen dologról van szó, ők teljesen komolyan gondolják, hogy a KDE környezet előnyös tulajdonságainak használata megéri a portolással járó sok fáradságot. A projekt eddig a KDE 1.1.2-es és 2.2.1-es verzióit portolta, és várják a hasonló beállítottságú programozók segítségét a KDE 2.2.2 windowsos változatának elkészítéséhez is.

Egyes felhasználói vélemények szerint a KDE windowsos változatai érezhetően lassabban futnak linuxos társaiknál, de ezt a vállalkozó szellemű Windows-tulajdonos felhasználók maguk is eldönthetik, ha letöltik az összes szükséges szoftvert a sourceforge.net-ről.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.