Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 27. 10:59

Tesztelhető a harmadik évezred tanulóhelye

[ Eduport ] Júniustól egy hónapon keresztül mintegy tesztelésként ingyenesen igénybevehetők a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK) és Diákcentrum szolgáltatásai -- adta hírül az Eduport felsőoktatási portál.

[Eduport] Júniustól egy hónapon keresztül mintegy tesztelésként ingyenesen igénybevehetők a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK) és Diákcentrum szolgáltatásai -- adta hírül az Eduport felsőoktatási portál.

A HIK erőssége az internetes kapcsolatban és az elrhető internetes tartalomban van. Mintegy 350 terminálon lehet majd internetezni nagysebességű (155 kbit/s) kapcsolaton keresztül. A felsőoktatási diákcentrum elérhetővé teszi az Elektronikus Információszolgáltatás (EISZ) rendszerét, melyen keresztül számos hazai és külföldi adatbázishoz lehet majd hozzáférni.

A HIK a volt OMIKK könyvtár Budapest, VIII. kerület Múzeum utcai épületében található. A rendszert már most felkínálják kipróbálásra, jelentkezni a www.eduport.hu/hik oldalon található űrlap kitöltésével lehet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról