Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 27. 10:59

Tesztelhető a harmadik évezred tanulóhelye

[ Eduport ] Júniustól egy hónapon keresztül mintegy tesztelésként ingyenesen igénybevehetők a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK) és Diákcentrum szolgáltatásai -- adta hírül az Eduport felsőoktatási portál.

HIRDETÉS

[Eduport] Júniustól egy hónapon keresztül mintegy tesztelésként ingyenesen igénybevehetők a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK) és Diákcentrum szolgáltatásai -- adta hírül az Eduport felsőoktatási portál.

A HIK erőssége az internetes kapcsolatban és az elrhető internetes tartalomban van. Mintegy 350 terminálon lehet majd internetezni nagysebességű (155 kbit/s) kapcsolaton keresztül. A felsőoktatási diákcentrum elérhetővé teszi az Elektronikus Információszolgáltatás (EISZ) rendszerét, melyen keresztül számos hazai és külföldi adatbázishoz lehet majd hozzáférni.

A HIK a volt OMIKK könyvtár Budapest, VIII. kerület Múzeum utcai épületében található. A rendszert már most felkínálják kipróbálásra, jelentkezni a www.eduport.hu/hik oldalon található űrlap kitöltésével lehet.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.