Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 25. 08:51

Ma: tüntetés a Matáv-kedvezmények megszüntetése ellen

Ma délután három órára hirdette meg a Matáv-kedvezmények megszűnése elleni tiltakozásul szervezett demonstrációját a Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága (NETÉRT). A tüntetés helyszíne a Matáv budapesti székházával átellenben található parkos terület (az I. kerület Krisztina körút 55-tel szemben).

[HWSW] Ma délután három órára hirdette meg a Matáv-kedvezmények megszűnése elleni tiltakozásul szervezett demonstrációját a Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága (NETÉRT). A tüntetés helyszíne a Matáv budapesti székházával átellenben található parkos terület (az I. kerület Krisztina körút 55-tel szemben).

A demonstráció szervezői hangsúlyozzák a rendezvény békés jellegét. A program szerint Mécs Imre, az SZDSZ politikusa magánemberként mond beszédet. A szervezők egértemetést is meghirdettek: ennek keretében számítógép perifériát hantolnak el a Vérmezőn, ezzel érzékeltetve a Matáv-kedvezmények megszűnésének várható következményeit. A Prím Online értesülése szerint Rogán Antal, a Fidesz politikusa a tüntetés megkezdése előtt néhány órával tart sajtótájékoztatót a Matáv-székháznál.

A szervezők 1500-2000 résztvevőre számítanak

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról