Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 24. 15:42

Új szoftverkészlet könnyíti meg az Intel architektúrára épülő RosettaNet megoldások fejlesztését

Az Intel Corporation ma

[HWSW] Az Intel Corporation ma bejelentette Intel Architecture Software Development Kit for RosettaNet (IA SDK for RosettaNet) elnevezésű megoldását, amelynek segítségével a fejlesztők a kis- és középes méretű vállalatok elektronikus üzleti tranzakcióit lehetővé tévő alkalmazásokat építhetnek. Az Intel által kifejlesztett IA SDK fejlesztői készlet nyílt forráskódú licenccel lesz elérhető a RosettaNet konzorcium honlapján.

"Az IA SDK for RosettaNet oly módon készült, hogy lehetővé tegye a fejlesztők számára az újrafelhasználható, költséghatékony RosettaNet-megoldások építését" -- mondta Colin Evans, az Intel Labs Elosztott Rendszerek részlegének igazgatója és a RosettaNet igazgatótanácsának elnöke. "Az Intel elkötelezte magát a RosettaNet-szabványok a cég teljes beszállítói láncában való népszerűsítése mellett, és az IA SDK for RosettaNet a kis- és közepes méretű vállalatok számára is elérhetővé teszi az e-Business automatizálás előnyeit, amelyet a nagyvállalatok már élvezhetnek."

"Az Intel Architecture Software Development Kit for RosettaNet jól illusztrálja az Intel töretlen elkötelezettségét a RosettaNet-szabványok további elterjesztése mellett, amelynek szellemében a beszállítói lánc közbenső szintjein elhelyezkedő "szereplőket" támogató megoldásokat fejleszt" -- tette hozzá Jennifer Hamilton, a RosettaNet ügyvezető igazgatója. "Örömünkre szolgál, hogy tagjaink térítésmentesen juthatnak az értékes eszközhöz és meggyőződésünk, hogy az Intel szoftvertermékeihez fogható hozzájárulások segítségével a fejlesztők gyorsan piacra dobhatják megoldásaikat."

Számos az IA SDK for RosettaNet megoldásba épített funkció könnyen felhasználhatóvá és költséghatékonnyá teszi a technológiát a fejlesztők számára. A moduláris felépítésű IA SDK olyan forráskódot tartalmaz, amellyel a fejlesztők a RosettaNet-szabványokkal működő megoldásokat hozhatnak létre, illetve további háttértár-megoldásokat, RosettaNet Partner Interface Process-eket (PIP-eket) és kommunikációs protokollokat fejleszthetnek ki.

Az Intel a RosettaNet-szabványok vezető integrátora és a RosettaNet konzorcium alapító tagja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról